*27 april 2016
Ottar Steinhovden:

Demonisering


••
Artikkelen har før vært publisert som innlegg i DagensDebatt, avisen Dagen,
den 17 april 2016, som respons på
Demoniseringen av Norge.

Den er publisert her med forfatterens velvillige samtykke.
••


Bør vi ikke heller støtte de som lider urett på grunn av Barnevernet sin uforstand, i stedet for å støtte staten som betaler ut milliarder til et barnevern som misbruker sin makt?

Sjefredaktøren i Dagen har sut for at Norges omdømme i utlandet blir ødelagt, men synes ikke det er problemer når Barnevernet tar barna fra vanlige familier og skaper unevnelige lidelser og ødelegger barna som påføres tap av foreldre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler. Er det mulig å bære slike tap uten å gå under?

Vebjørn Selbekk sier at han håper familien i Naustdal snart kan gjenforenes, samtidig som hans fokus er å hjelpe landets myndigheter med omdømme, og dermed støtter Barnevernet som har gjort overgrepet også mot denne familien.

Er det ikke sant som det sies i utlandet at kristne familier er spesielt utsatt for overgrep fra Barnevernet? Det var det som var sagt i bekymringsmeldingen fra skolen. Kristen indoktrinering. Denne bekymringsmeldingen var det som gjorde at Barnevernet kunne foreta overgrepet. Siden har de jobbet i et halvt år med å konstruere grunner for å ta barna.

Vet sjefredaktøren hvor mange kristne familier som er blitt trakassert av Barnevernet i Naustdal?

Det er et sykt system, der Naustdal kommune får dekka alle utgiftene for barneomplassering av staten, men om de skulle rettleda og hjelpt en familie så måtte den fattige Naustdalkommunen betalt alt selv.

Hvis vi i Norge hadde hatt redaktører som våget å stå opp for de som led urett, så kunne ting blitt rettet opp. Barnevernet kunne fått i oppgave å hjelpe familier, i stedet for å gje de all fullmakt til ødelegge familier.
*